keskiviikko 23. toukokuuta 2012

http://www.youtube.com/watch?v=wg_TvYvDrOU&feature=youtu.be

Piti joku video tehdä aiheena oli turvallisesti vesillä tai mopolla liikenteessä editointi oli ihan kivaa kiitos kuvauksen totetuttaneille  nauttikaa!   Hyvää kesää

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Audacity


Jeps eli tehtiinn audacityn ja netistä saatavien äänien avulla radio mainos   noh mainos kertoo enemmän kun tuhat sanaa.



maanantai 26. maaliskuuta 2012

SQL

Mitä opin kurssista ?. Nyt tiedän mitä SQL tarkoitetaan ja mitä tietokannat yleensä sisältävät ja mitä kannat yleensäkkin ovat ainakin suurpiirteisesti. Hyvä on vielä ole,koska aihe tutnuu niin laajalta ja isolta että ei tässä mitenkään kaikkea vielä tunnu 100% hallitsevan. Myös MS Accses tuli tutuksi kurssin aikana,jossa teimme raportteja. En usko että hirveästi tulen tulevaisuudessa näiden kanssa toimimaan mutta hyvä oppia ja näkemystä kurssi toi lisää, tiedon anto oli riittävä. Henk koht en kurssin aiheesta pitänyt mutta siinä se meni.  Ainakin opin tekemään ihan ok erilaisia kyselyitä ja taulukoita ja niiden välisiä yhteyksiä. Tuomaan ja viemään tietoa Mysqln ja accsessin välillä. Jos aloittaisin alusta tuskin tekisin mitään toisin. Arvosana olisin 1-2 välissä.

torstai 9. helmikuuta 2012

Tietokanta

1.Mitä tiesit tietokannoista ennestään?
2.Mitä uutta olet oppinut tietokannosta, niiden kuvaamisesta ja rakentamisesta?
3.Mitkä olivat tiedollisesti tärkeimmät pointit, jotka poimit oppimisesi aikana?
4.Mitä odotat tiedollisesti tulevilta SQL opinnoilta?
5.Mitä muuta haluat sanoa aiheesta?


1. Tiesin vain että ne sisältävät erimäärän erilaista tietoja erilaiseissa muodoissa.
2. Nyt tiedän paremmin mitä ne sisältävät ja mitkä niihin pääasiallisesti liittyvät ettei tule sitä turhaa tietoa lisättyä. ennen en edes tiennyt mikä ER-kaavio on saati mitä sillä kuvataan nyt osaan, paremmin tehdä kyseisen kaavion ja tiedän mitä se kuvaa.
3. Accessin käyttöä ja mikä on ER-kaavio ja mhin sitä käytetään.
4.Enemmän koodin käyttö tietämystä ja yleisestä tietämystä sql:tä
5. Kurssi oli kaikien puolin hyvä ja tietoa antava, mitä nyt hieman opettajat keskenään voisivat kommunikoida mitä opetetaan missä järjestyksessä että ei tule sitä ``tehkää nyt tämä ja seuraavaalla tunnilla vasta opetellaan miten se tehdään `` tunnetta  mutta tämäkin oli varmaan vain yksittäis tapaus.